Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Convict Games ανακοίνωσε το Stone

*
Η Convict Games, ένα νέο στούντιο που εδρεύει στην Αυστραλία και διοικείται από πρώην developers της Remedy Entertainment και της Riot Games, ανακοίνωσε το Stone, ένα narrative-driven adventure. Η πλοκή ακολουθεί την ιστορία ενός κοάλα, που προσπαθεί να συνέλθει από το μεθύσι και να συλλέξει τα κομμάτια της μνήμης του για να θυμηθεί τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ και να ανακαλύψει τι συνέβει με τον φίλο του Alex. Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν την Oldtown που είναι γεμάτη μπαρ και κλαμπ. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από περιπέτειες της παλιά καλής εποχής, δίχως να υπάρχουν τα πολύ δύσκολα παζλ και το point and click interface. όμως υπάρχουν αρκετά side games και διασκεδαστικοί διάλογοι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με άλλα ζώα, ο πρωταγωνιστής μπορεί να κρατήσει είτε ήπια στάση, είτε να το παίξει βαρύ πεπόνι. Για κάθε περίπτωση υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*